حمایت از سرمایه‌گذاری گردشگری در داودآباد اراک

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اراک از ظرفیت‌های گردشگری شهر داودآباد در مجاورت تالاب بین‌المللی میقان و آمادگی این اداره برای همکاری با سرمایه‌گذاران خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علی مشهدی ۱۴ بهمن در بازدید از یک واحد متقاضی اخذ موافقت اصولی برای ایجاد سفره‌خانه سنتی در شهر داودآباد اراک گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی با هرگونه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری بر اساس ضوابط و مقررات موافق است و با سرمایه‌گذاران این حوزه برای توسعه پایدار و اشتغال‌زایی همکاری و همراهی خواهد کرد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اراک در ادامه افزود: شهر داودآباد اراک به دلیل واقع شدن در مجاورت تالاب بین‌المللی میقان ظرفیت مطلوبی در تبدیل شدن به مقصد گردشگری را دارد و نیاز است زیرساخت‌های لازم توسط دولت و مسئولان محلی و استانی فراهم شود تا سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با میل و رغبت نسبت به ایجاد تأسیسات اقدام کنند.

او تصریح کرد: توسعه گردشگری در این منطقه می‌تواند به افزایش اشتغال و رونق اقتصادی کمک شایانی کند و ما به عنوان اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی آماده‌ایم تا از تمامی سرمایه‌گذاران حمایت کنیم و زمینه‌های لازم را برای رشد این صنعت فراهم کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403111500900
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha